Foto-expeditie

Plofbos

Wie gaat er mee op foto-expeditie door het explosievenbos van het Hembrugterrein in Zaandam?

Omdat de foto-expeditie in augustus razendsnel was uitverkocht is er een nieuwe kans op zondag 25 september! Deze expeditie is op basis van open inschrijving. Wilt u met uw eigen groep of fotoclub van minimaal 10 personen op expeditie? Neem dan contact met ons op voor een groepsaanvraag.

De foto-expedities zijn bedoeld voor hobby- en amateurfotografen en vinden plaats onder begeleiding van een gids. In groepsverband gaan we op jacht om spannende foto’s te schieten op het bijzondere Hembrugterrein en in één of meer van de 50 monumentale gebouwen. Trek stevige schoenen aan, want we gaan ook naar het afgesloten gedeelte van het terrein met de bunkers en het ruige “Plofbos”. De natuur is daar de afgelopen jaren zijn gang gegaan wat ruimte geeft voor foto-genieke beelden!

Voorwaarden deelname foto-expeditie:

    • De groep bestaat uit maximaal 15 personen.
    • Het is niet toegestaan de groep te verlaten en zich vrij over het terrein of in de gebouwen te begeven. Aanwijzingen van de gids moeten worden opgevolgd.
    • Tijdsduur +/- 2 uur.
    • Deelname kan uitsluitend door vooraf een ticket te bestellen.
    • Foto’s gemaakt tijdens deze expedities zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Voor commerciële reportages en publicaties dient u contact op te nemen met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). www.hembrugontwikkelt.

Reageren kan niet.