Organisatie

ons-team

Team

Hierbij stellen wij ons team voor. De stichting Hembrug Museum is een vrijwilligersorganisatie. Stuk voor stuk enthousiaste mensen die ieder met hun eigen talent een stukje van de organisatie van het museum dragen.

ons team

Onze gidsen

Maak kennis met onze museumgidsen. Ons levend erfgoed! Zij werkten vroeger op HEMbrug voor de Artillerie Inrichtingen, Eurometaal, Machinefabriek Hembrug en Defensie. Zij vertellen het verhaal van de munitie- en wapenfabriek, die ook een grote civiele productie kende, vanuit hun eigen ervaring en beleving.

gidsen

gidsen

sjabloneermachine

Vacatures

We zoeken altijd mensen met hart voor HEMbrug en haar rijke historie, die graag de handen uit de mouwen steken en hun bijdrage willen leveren in deze boeiende ontwikkelingsfase.

vacatures

Documenten

anbi-logo
Stichting Hembrug Museum heeft een culturele ANBI-status. Dit betekent dat uw gift 125% belastingsaftrekbaar is. Een aanzienlijk voordeel voor uw waardevolle bijdrage aan de instandhouding van het museum. De ANBI-status betekent ook dat de organisatie aan bepaalde eisen moet voldoen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een publicatieverplichting. Daardoor weet u aan wie u geeft!

RSIN:819243292

jaarverslag 2014 jaarrekening 2015 beleidsplan 2015 jaarverslag 2015 jaarrekening 2016

Onze partners