Nieuwe vrijwilligers gezocht

Kom bij ons werken als vrijwilliger!

Op het Hembrugterrein valt veel te ontdekken, ook als vrijwilliger. Heb je familie of kennissen die ooit op het Hembrugterrein gewerkt hebben, dan weet je dat hier veel interessants over te melden is. Dat wil het Hembrugmuseum straks nóg beter laten zien dan nu. Daarvoor hebben we nieuwe mensen nodig.

Op dit moment zijn wij in ieder geval op zoek naar een Boekhouder/adminstrateur en een (vrijwillig) medewerker Marketing & Sales. Lees voor meer informatie de vacatureteksten die je hier kan vinden: vacatures

We zoeken mensen met hart voor het Hembrugterrein en haar rijke historie, die graag de handen uit de mouwen steken en hun bijdrage willen leveren in deze boeiende ontwikkelingsfase. Om er van te leren en als bagage mee te nemen in - wie weet - een volgende fase in het werkzame leven of om in beweging te blijven na je pensioen!

Zie je het als een uitdaging om met ons mee te werken aan de ontwikkeling van het Hembrugmuseum als vitaal historisch kloppend hart van het Hembrugterrein, als onderdeel van de culturele en bedrijvige hotspot van Zaanstad aan de oevers van het Noordzeekanaal?

We kunnen praktisch ingestelde mensen gebruiken, jong en oud, voor hand- en spandiensten, gastvrije mensen die tijdens openingsdagen gastheer of gastvrouw zijn en toezicht houden. Mensen die meehelpen het verhaal in al haar facetten te vertellen. Omdat we aan het begin staan van een nieuwe organisatie is het pionieren en die pioniersgeest vragen we ook van jou! Naast bovenstaande functies zoeken we vrijwilligers met verstand van pr en marketing, museale kennis en kunsteducatie.

Wil je meewerken aan de opbouw van een organisatie die open staat voor samenwerking en interessante projecten op en buiten het Hembrugterrein, neem dan contact op: mail ons t.a.v. Lean van ’t Hooft

Reageren kan niet.