Rondleidingen en museumbezoek

Op zondag 22 mei kunt u twee uitjes combineren op het Hembrugterrein! Zo kunt u na een bezoek aan het Hembrugmuseumop zondag 22 mei de Muziektheatervoorstelling ELIF bekijken. Of u maakt de combinatie ART Zaanstad en een wandeling door het ‘schokbos’.

De gidsen van het Hembrugmuseum nemen u graag mee langs de monumentale gebouwen en de bedrijfscollectie. Hier vind u meer over de rondleidingen.

Op het Hembrugterrein zijn er horecagelegenheden waar u kunt lunchen of koffiedrinken,  's ochtends bij Flinders en vanaf 12.00 uur is Yada Yada geopend. Laat u verrassen door de combinatie van industrieel erfgoed, natuur, kunst en cultuur op de grootste erfgoedcluster van Nederland. Fietsverhuur op locatie en gratis parkeren is mogelijk!

hembrugterrein familie&vrienden

Voorwaarden

Rondleidingen

Door veranderde omstandigheden op het terrein, zoals sloop en graafwerkzaamheden, is het mogelijk dat er wandelingen moeten worden afgelast of worden verplaatst naar een andere datum.

Bij te weinig aanmeldingen voor de architectuurrondleiding of de foto-expeditie gaan deze rondleidingen niet door en krijgt u uw geld teruggestort.

Afhankelijk van het weer is het raadzaam om kleding te dragen die vuil/nat mag worden. Ook wandelschoenen of laarzen zijn dan geen overbodige luxe.

Kinderen onder de 12 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene i.v.m. terrein omstandigheden.

Tot onze spijt is het terrein nog niet geschikt voor rolstoelen en voor mensen die slecht ter been zijn.

Reageren kan niet.