rondleidingen en museumbezoek

Laat u verrassen door de combinatie van industrieel erfgoed, natuur, kunst en cultuur op het grootste industriële erfgoedcluster van Nederland.

U kunt op zondag 15 mei tijdens het LINDAfestival of voor de Muziektheatervoorstelling ELIF met onze gidsen mee langs de monumentale gebouwen, door het ‘schokbos’ wandelen en de bedrijfscollectie in het museum bekijken.

Op het Hembrugterrein zijn er horecagelegenheden waar u kunt lunchen of koffiedrinken,  's ochtends bij Flinders en vanaf 12.00 uur is Yada Yada geopend. Fietsverhuur op locatie en gratis parkeren is mogelijk! Hier vind u meer over de rondleidingen en fietsverhuur.

rondleiding

Voorwaarden

Rondleidingen

Door veranderde omstandigheden op het terrein, zoals sloop en graafwerkzaamheden, is het mogelijk dat er wandelingen moeten worden afgelast of worden verplaatst naar een andere datum.

Bij te weinig aanmeldingen voor de architectuurrondleiding of de foto-expeditie gaan deze rondleidingen niet door en krijgt u uw geld teruggestort.

Afhankelijk van het weer is het raadzaam om kleding te dragen die vuil/nat mag worden. Ook wandelschoenen of laarzen zijn dan geen overbodige luxe.

Kinderen onder de 12 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene i.v.m. terrein omstandigheden.

Tot onze spijt is het terrein nog niet geschikt voor rolstoelen en voor mensen die slecht ter been zijn.

Reageren kan niet.