Hembrug vol verhalen

Spanning en sensatie op HEMbrug, zondag 27 augustus met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Uit het land waar Sherlock Holmes zijn natte dood vond, waar Frankensteins Monster tot onheilig leven kwam en waar de stoere Willhelm Tell de appel van het hoofd van zijn zoontje schoot, komt deze verhalenverteller. Hij heeft een zakmes, hij heeft een zakhorloge en hij eet chocolade. Maar vooral vertelt hij met pret en met verve de meest fantastische verhalen. En dat doet hij best netjes; voor een Zwitser.

Het middagprogramma vindt plaats tussen 14.00 tot 17.00 uur. Exacte aanvangtijd en duur programma volgen zo spoedig mogelijk.

Kijk op de website van Forten vol verhalen voor meer informatie en het reserveren van tickets.

Prijzen:
volwassenen: € 7,50
kinderen: € 2,50

Tip: Voor het genieten van een hapje en of drankje op HEMbrug: Yada Yada Market of Lab-44.

Geniet deze zomer van Forten vol Verhalen, storytellingfestivals op acht bijzondere locaties in de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Een uniek verhalenfestival met historische verhalen over de forten en
het geheime linielandschap én waargebeurde anekdotes over de soldaten, de officier, omwonende boeren en de wasvrouw. Ademloos luisteren naar meeslepende stemmen, met de ogen dicht wegdromen in een spannend avontuur en tussen de voordrachten door genieten van de prachtige natuur. Zeg de digitale media voor een middag vaarwel en laat je betoveren door topvertellers uit Nederland en België.

 

Reageren kan niet.