Grachtenfestival

Op zondag 23 augustus om 10:00 uur

organiseert het Hembrugmuseum speciaal voor het publiek van Grachtenfestival Amsterdam een rondleiding over een deel van het 45 ha grote terrein. Langs de monumentale gebouwen, door het Sectorpark Zaandam, terreindeel van de Stelling van Amsterdam en het afgesloten, geheime 'Plofbos'.

De rondleiding van circa 90 minuten kost € 6, -, wees op tijd want plekken zijn beperkt.

De wandeling is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

U kunt een combinatieticket kopen voor de speciale rondleiding om 10.00 uur via het Grachtenfestival waarmee u zowel alle drie de concerten kunt bezoeken.

http://www.grachtenfestival.nl/concert_detail.vm?id=2962

grachtenfestivallogo

In 2013 maakte het HEMbrugterrein, hart van de Stelling van Amsterdam, in Zaandam zijn entree bij Grachtenfestival Amsterdam. Waar het Departement van Oorlog ooit wapens en munitie liet fabriceren, doet het tijdens de achttiende editie van het festival dienst als plek om te knallen met HEMbrug Ahoy!

Slagwerkers, Niek KleinJan, Dominique Vleeshouwers en studenten van de Percussion Friends Academy slaan de laatste dag van het festival op spectaculaire wijze stuk.

Ontdek dit verwilderde terrein, prik een vorkje mee uit de keukens van Hembrug Happening en kijk aansluitend naar de prachtige schepen die langs de kade varen tijdens de SAIL Thank you Parade!

Bezoekers hoeven geen enkel concert te missen.

Alle concerten, waarvan het eerste om 12:00 begint, worden drie keer uitgevoerd.

 

Reageren kan niet.