Foto-expeditie HEMbrug november

kardoesdraaierij

Ga je mee op zondag 27 november op foto-expeditie? Wij nemen je graag mee in de bijzondere gebouwen en door het explosievenbos van HEMbrug in Zaandam!

Regelmatig krijgen wij vragen van enthousiaste liefhebbers van fotografie. Wanneer kunnen wij weer in de gebouwen en achter de hekken? Daarom een nieuwe kans op zondag 27 november van 11.00 tot 13.00 uur om je eigen unieke foto-reportage te maken! Deze foto-expeditie is op basis van open inschrijving.
Wilt u met uw eigen groep of fotoclub van minimaal 10 personen op expeditie? Neem dan contact met ons op voor een groepsaanvraag.

De foto-expedities zijn bedoeld voor hobby- en amateurfotografen en vinden plaats onder begeleiding van een gids. Met de groep gaan we op jacht om spannende foto’s te schieten. We nemen je mee in één of meer van de 50 monumentale gebouwen op het bijzondere terrein van HEMbrug.

Trek stevige schoenen aan, want we gaan ook naar het afgesloten gedeelte van het terrein met de bunkers en het ruige “Plofbos”. De natuur is daar de afgelopen jaren zijn gang gegaan wat ruimte geeft voor foto-genieke beelden!

Voorwaarden deelname foto-expeditie:

  • De groep bestaat uit maximaal 15 personen.
  • Het is niet toegestaan de groep te verlaten en zich vrij over het terrein of in de gebouwen te begeven. Aanwijzingen van de gids moeten worden opgevolgd.
  • Tijdsduur +/- 2 uur.
  • Deelname kan uitsluitend door vooraf een ticket te bestellen.
  • Foto’s gemaakt tijdens deze expedities zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Voor commerciële reportages en publicaties dient u contact op te nemen met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). www.hembrugontwikkelt.hembrugterrein

Reageren kan niet.