Fietsverhuur

logo-rentabike-zaanstreek

Door de samenwerking met Rent a Bike Zaanstreek is het mogelijk om vanaf HEMbrug prachtige fietstochten door de Zaanstreek te maken, zoals bijvoorbeeld naar de Zaanse Schans.

Of naar Amsterdam!
Met de fiets op de gratis pont over het Noordzeekanaal, langs de Hemweg bent u binnen 20 minuten in het centrum van de hoofdstad. Er is het hele jaar door een betaalde directe bootverbinding naar Amsterdam CS en uw fiets kan gewoon mee!

Reserveer hier uw fiets

Wij hebben twee mooie fietsroutes voor u uitgezet:

Als u reserveert na een bezoek aan het museum en een rondwandeling over het Hembrugterrein, staan de fietsen voor u klaar. Daarnaast kunnen wij ook ter plekke fietsen voor u regelen.

Op HEMbrug is voorlopig voldoende gratis parkeergelegenheid. U krijgt een routekaart mee!

Tip! Langs de Stelling van Amsterdam zijn veel leuke overnachtingsadressen te vinden. Zo kunt u er ook een meerdaagse fietstocht langs de hele Stelling van maken! Meer informatie.

Let op! Deze fietsverhuur is nu nog enkel mogelijk wanneer het museum geopend is vanaf de maand april tot en met november, iedere laatste zondag van de maand en tijdens de vele terreinevenementen. En op verzoek.

Kijk voor actuele openingsdagen in onze agenda. Het museum is ook op verzoek geopend voor bedrijfsuitjes en groepsreserveringen.

Let op! Terreinhek geopend van 7.00 - 23.00 uur!