Oproep aan oud-medewerkers!

Oproep aan oud-medewerkers van
eurometaal en artillerie inrichtingen

reserveer zondagmiddag  30 augustus in je agenda!
Vertel en deel je verhaal over het Hembrugterrein

Namens het Hembrugmuseum nodigen we je van harte uit om je verhaal te komen vertellen over je periode op het Hembrugterrein bij Eurometaal, Hembrug of Artillerie Inrichtingen en dat te delen met het publiek. Ditmaal niet op het Hembrugterrein maar op een dekschuit die aangemeerd ligt aan de Havenstraat ter hoogte van huisnummer 139 -140. Deze activiteit organiseren we in nauwe samenwerking met het Festival Industrie Cultuur.

Er zijn veel oud-medewerkers waar we nog geen contact mee hebben. Met deze oproep hopen we jullie nu wel te bereiken. Je kunt zelf je verhaal of anekdote vertellen aan het publiek en als je wilt kunnen we je daarbij helpen door vragen te stellen. Misschien komen er wel vragen uit het publiek, of hebben de aanwezigen zelf herinneringen, kunnen we mooie herinneringen met elkaar te delen. Op een ontspannen manier, hopelijk met een zonnetje, op en rond de dekschuit waarop de Verhalenbank staat en een klein podium.

Naast de oud-medewerkers zijn ook buurtbewoners van de Havenstraat, Vissershop en de Hemkade,  volwassenen én kinderen met jeugdavonturen op of rondom het Hembrugterrein uitgenodigd.  Als publiek, als luisteraar maar ook wellicht als verteller, mensen met sterke verhalen van hun opa of vader, om het met elkaar te delen!

Laat me via een Mailtje t.a.v. Lean van 't Hooft weten of je er bij kunt zijn en op welk tijdstip. We maken een lijst en een indeling, want we hanteren twee tijdstippen van elk een uur (inschatting!): 14.00 uur en 16.00 uur. Als je op beide zou willen, is ook prima!

Laat me ook weten of je andere oud-collega’s kent, die wellicht zouden willen komen, liefst met hun telef.nr. en e-mailadres. Heb je nog andere ideeën, ik lees ze graag. Dit is een mooi promotiemoment voor het Hembrugmuseum en wellicht nieuwe verhalenvertellers! Die kunnen we altijd gebruiken

Mail t.a.v. Lean van 't Hooft

foto: Frank Groeliken