URBEX foto-expedities tijdens CANON Photo-campus

Urban Exploration, ofwel UE of Urbex, is een blijvende trend onder fotografen.

Een trend die staat voor zoeken en verkennen, maar vooral voor adrenaline en spanning. Fotografen gaan op zoek naar verlaten gebouwen die ontoegankelijk lijken. Vaak betreft het ook letterlijk verboden terrein. Ze vinden een weg naar binnen om er vervolgens foto na foto te schieten.

Hembrug Museum foto-expeditie

foto's Jan Molenaar

Ook het HEMbrug is zo’n fotogenieke locatie.

Tijdens de CANON Photo Campus op 19 en 20 november 2016 bij Taets Art and Event Park begeleidden de gidsen van het Hembrug Museum 14 groepen samen met huisfotograaf Gé Dubbelman en landschapsfotograaf Bas Meelker. De deelnemers kwamen ogen en tijd te kort tijdens de workshop van slechts 1 uur.

Het Hembrug Museum organiseerde het afgelopen jaar diverse Urbex foto-expedities waar veel belangstelling voor was. Tijdens deze foto-expedities gaan onze gidsen meer uren mee met u op pad naar plekken die normaal niet toegankelijk zijn. Het Hembrug Museum daagt enthousiaste fotografen uit tot deelname aan een van onze reguliere URBEX foto-expedities.

Houdt voor nieuwe data onze facebookpagina en website in de gaten of breng ons op de hoogte van uw interesse via het contactformulier.

Met een eigen groep van minimaal 10 personen op stap? Ook dat kan!