Reunie van oud werknemers

Met plezier nodigen wij u, als oud-medewerker van Eurometaal, Artillerie Inrichtingen, Machinefabriek Hembrug en Defensie, uit voor de reünie van oud-werknemers op het Hembrugterrein op:

Zondag 3 april 2016 van 11.00 – 15.00 uur in Studio Dirk van der Kooij, het voormalig Optiekgebouw, nr. 217 op het Hembrugterrein, Hemkade 18, 1506 PR in Zaandam.

11.00 Inloop met koffie en gebak.

11.00 -13.00 Tijdens de inloop gelegenheid om de bedrijfscollectie te bekijken in het Hembrugmuseum, gevestigd in het voormalig kantoorgebouw van Eurometaal.

13.00 Welkomstwoord door Peter de Vries, collectie-eigenaar en bestuurder stichting Hembrugmuseum. Uitleg over het programma door Lean van ’t Hooft, secretaris van het bestuur.

13.30 - 15.00 Gezamenlijke lunch en verhalenpodium. Halverwege de lunch heeft u de gelegenheid uw herinneringen en anekdotes met alle reünisten te delen. Enkele oud-werknemers / vrijwilligers bij het museum bijten het spits af.

15.00 Afsluitingswoord Rob Monen, voorzitter van het bestuur van Stichting Hembrugmuseum.

15.00 - 16.00 Mogelijkheid om over het opengestelde deel van het terrein te wandelen. Een plattegrond is beschikbaar.

Vanaf 16.00 is er nog extra gelegenheid voor een uitgebreid ‘tot weer ziens’ en een nazit, op eigen kosten, bij Yada Yada foodmarket, in de voormalige hulzenperserij, gebouw nr. 112, ‘de kathedraal’.

Bevestig uw deelname zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vóór 20 maart 2016.
De organisatie en de kosten van de reünie worden, naast een bijdrage van de gemeente Zaanstad, door de vrijwilligersorganisatie van de Stichting Hembrugmuseum gedragen. Wij vragen u daarom vriendelijk om een bijdrage in de kosten, door middel van het kopen van een kaart voor uw deelname aan de reünie.

U kunt uw kaart(-en) bestellen door op de onderstaande reserveringsknop te klikken. De kaarten kosten € 16, - per stuk en geven toegang tot het hele programma.

bestel kaarten

Kent u nog oud-werknemers die mogelijk geen uitnodiging hebben ontvangen? Wij stellen het op prijs als u de contactgegevens wilt e-mailen naar reunie@hembrugmuseum.nl
U kunt ook deze uitnodiging per email doorsturen naar uw oud-collega’s waar u nog contact mee heeft. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u tevens dit e-mailadres gebruiken.

Wij hopen u te mogen ontvangen op 3 april!

Met vriendelijke groet,

Organisatiecomité reünie oud-medewerkers Hembrug